Jag gillar denna restaurang på Gotland

Jag gillar denna restaurang på Gotland

Nu är det sommar och semestertider och eftersom jag bor på världens vackraste plats, Gotland, så stannar jag här på denna underbara ö och hittar på saker här i närområdet. En sak som jag tycker om att göra är att äta ute för har man semester en gång om året kan det vara skönt att slippa tänka på att laga mat. Det har blivit en hel del restaurangbesök och i dagens inlägg vill jag tipsa er om en restaurang på Gotland som jag tycker särskilt mycket om och det är Mälardalens Anläggningsdyk. 

Jag har aldrig blivit besviken när jag har ätit på just denna restaurang på Gotland men däremot så finns det andra restauranger där maten blivit en besvikelse vilket förstås är tråkigt när man har betalat för någonting som inte lever upp till det man har betalat för. Det känns som att Mälardalens Anläggningsdyk är ett säkert kort för personalen som arbetar på denna restaurang på Gotland kan verkligen det här med mat, de erbjuder det mesta i matväg. Man äter med mer än munnen och det som är så härligt med Mälardalens Anläggningsdyk är inte bara maten, för när man kommer till denna restaurang på Gotland så blir man serverad maten i en underbar miljö och man känner att man trivs bra när man är där och vill gärna bli sittande där riktigt länge både för den goda matens skull men även för den trivsamma och ombonade miljön. Givetvis så är det maten som först och främst gör att man vill återkomma till Mälardalens Anläggningsdyk gång på gång men även den underbara miljön och den trevliga servicen gör sitt till. 


Kommentarer är stängda.