Ett inlägg om hudvård

Ett inlägg om hudvård

Tycker du också att hudvård får dig att se fräsch och frisk ut? Ta hand om din hud, särskilt nu under vintern! Tvätta först huden med ljummet vatten. Det ger den en liten antydan till fukt så att den inte blir för torr efteråt. För ansiktet kan du göra detta med bara vanlig ansiktstvål eller rena sminkborttagningsservetter, men för kroppen kanske du vill använda duschgel istället. Efteråt måste huden torkas försiktigt med en handduk – gnugga den dock inte! Nu är det bästa tillfället att applicera hudfuktighetskräm eftersom huden fortfarande är lite fuktig från tvätten! Om du väntar för länge kommer huden dock att börja torka igen.

Glöm inte att ge läpparna näring också genom att använda läppbalsam tillsammans med din rutin inom hudvård. Är du intresserad av hudblekning? Det finns numera många hudvårdsprodukter som kan hjälpa till att få huden att se jämn och ljus ut. Om du använder hudblekningstvål och ansiktstvätt regelbundet kommer huden att se ljusare och mer strålande ut!

Finns det några hudvårdsprodukter eller hudbehandlingsmetoder som verkligen fungerar för dig? Jag gillar vi tanken på att använda keratin-hårbehandlingar eftersom de får håret att glänsa och kännas lätt efteråt! Så vilken Keratin hårmask tycker du är bäst? Håret får man inte glömma bort och har du färgat det eller blekt slingor så kommer det lätt se risigt ut. Bra hudvård är en bra sak men bra hårvård är också mycket viktigt. Tack för att du läste den här berättelsen om hudvård – jag hoppas att jag har inspirerat dig till att ta bättre hand om din hud efter vintern! Du kommer att se så mycket finare ut när du slipper torr hud och känner du att det du gör hemma inte är tillräckligt kan du alltid gå till någon professionell skönhetssalong för att få hjälp med hudvård. 

MVH Pialotta från Bollnäs


Kommentarer är stängda.