Mina fötter är bättre nu

Mina fötter är bättre nu

Hej på er alla och välkomna till bloggen. Jag får så lätt torra hälar med djupa hälsprickor. Konstigt egentligen eftersom jag smörjer och filar fötterna flera gånger i veckan. Jag har därför behövt göra något mer för att komma tillrätta med problemet och har varit några gånger på medicinsk fotvård och fötterna har faktiskt blivit betydligt mycket bättre. Jag bor i Örkelljunga och sökte efter medicinsk fotvård i Örkelljunga och fann vad jag letade efter i ett fotvårdsföretag som heter Fotvårdscentralen i Markaryd. 

Där tar de hand om mina fötter på allra bästa sätt, och de har helt andra resurser än vad jag har hemma, i form av specialverktyg för fötterna, och så smörjer de in fötterna i en speciell fotsalva och jag har köpt med en tub hem. Som jag säger så har fötterna blivit i stort sett helt bra efter jag har fått medicinsk fotvård i närheten av Örkelljunga hos Fotvårdscentralen i Markaryd och det är jag så glad för. Nu är det vår och det är den tiden på året då jag och många med mig börjar plocka fram vårkläder och skor, och då kan jag förstås tänka mig att flera av er upptäcker att era fötter behöver fotvård eller medicinsk fotvård. Bor ni dessutom i Örkelljunga är mitt tips till er att ni borde vända er till Fotvårdscentralen i Markaryd för att få fotvård eller medicinsk fotvård i här i närheten utav Örkelljunga. Det är underbart avkopplande när någon grejar med ens fötter så det hade ni helt klart tyckt om. Har ni någon fråga eller fundering kan ni såklart höra av er till det här fotvårdsföretaget. 


Kommentarer är stängda.