Carina Medium & Energibalansering

Carina Medium & Energibalansering

God morgon, god morgon och välkommen till min blandade blogg där jag tar upp litet av varje. Idag ska jag skriva om något jag aldrig skrivit om förut, det ska handla om att jag har vänt mig till ett medium i Gällivare som heter Carina, och till hennes företag som heter Carina Medium & Energibalansering kan alla vända sig till som behöver en neutral kanal till andevärden

Det här är en slags vägledning där man med hjälp av de själar som befinner sig på “andra sidan” kan få budskap om dåtid, nutid och framtid som handlar om en själv. Detta medium befinner sig egentligen borta i Jokkmokk men här uppe i Norrbotten är vi vana vid lite avstånd, så du som behöver ett medium i Gällivare med omnejd kan inte få bättre och närmre hjälp än en hjälp du får när du vänder dig till Carina Medium & Energibalansering. Carina tar seriöst på det här med att hjälpa andra människor genom denna vägledning så för henne är det väldigt viktigt att alla som söker hennes hjälp ska känna sig trygga och bekväma, oavsett om du söker hennes hjälp som medium i Gällivare med omnejd eller om du söker hennes hjälp inom energibalansering. Jag hade så många tankar som snurrade runt i huvudet och när jag fick svar på dessa frågor gjorde det att allt stillade ner sig. Jag vill rikta ett tack till detta medium och för det hon hjälpt mig med och så hoppas jag att ni, mina fina och härliga följare, också skulle vilja höra av er till detta medium i Gällivare och Jokkmokk med omnejder. 


Kommentarer är stängda.